Nieuws

RSS
De eerste ALV! 10 maanden geleden

Nu iedereen weer met het schooljaar is begonnen, is het ook weer tijd om de ALV te houden! ALV staat voor Algemene Ledenvergadering. Deze zijn bedoeld om alle leden van de vereniging een stem te geven over de onderwerpen die aan bod komen. Maar waarom?

Als lid heb je het recht om een mening te geven over de zaken die zich binnen Syntax afspelen. Per jaar wordt daarom ook meestal 2 a 3 keer een ALV ingepland door het bestuur om jouw te kunnen horen. Voor de ALV die aanstaande donderdag plaats vindt zullen we vragen of jij akkoord bent met de decharge van het bestuur in 16/17 en of je de nieuwe commissie samenstelling goed vind om het komende jaar te vertegenwoordigen. Daarnaast hebben we ook andere zaken, zoals het bekijken van het beleidsplan, de begroting en het instemmen van de nieuwe commissies.

Waarom is jouw stem zo belangrijk? Wij willen juist weten wat jij denkt van deze zaken omdat je ongetwijfeld ook met deze zaken in aanraking komt. Omdat we als studievereniging juist jou willen helpen, willen we dat ook doen met jouw goedkeuring!

Graag zien we je op 11 oktober om 19:00 in het lokaal G3.076. Is dat toch te kort dag en red je het niet? Geen nood. Stuur een e-mailtje naar secretaris@syntaxleiden.nl met wie je wilt machtigen voor jouw stem.