Nieuws

RSS
Welkom nieuwe leden! 2 jaar geleden

Gefeliciteerd met je inschrijving op de opleiding Informatica aan de Hogeschool Leiden!

Wij zijn Syntax, de studievereniging voor informatica op Hogeschool Leiden. Wij geloven dat studeren meer is dan het volgen van colleges en het maken van tentamens. Wij streven naar een hechte community, vriendschappen, en motivatie - voor en door studenten. Door het aanbieden van diverse activiteiten binnen en buiten de hogeschool proberen wij dit te realiseren.

Meer informatie? Kijk vooral rond op deze site! Heb je brandende vragen over Syntax of de opleiding? Stuur een mailtje naar bestuur@syntaxleiden.nl

Eerstejaars Weekend!!

Om het jaar goed te beginnen en alvast mensen te leren kennen organiseren we ook dit jaar een eerstejaars introductie weekend. Het “EersteJaarsWeekend” (EJW) is een weekend vol met leuke activiteiten, met als doel je medestudenten beter te leren kennen, en om je wat meer wegwijs te maken binnen de organisatie en de systemen van de hogeschool. Uiteraard mag daar de nodige gezelligheid niet aan ontbreken. Dus heb jij zin in een gezellig weekend waarin je veel leert over de opleiding, de studievereniging en elkaar, aarzel dan niet om je in te schrijven voor het EJW.

Alles op een rijtje:
Wanneer: 8, 9 en 10 september 2017
Locatie: Geheim!
Prijs: €40,- euro voor Syntax leden of €55,- voor niet-leden.

Voor meer informatie kijk op: EJW.syntaxleiden.nl

Wij hebben er zin in! Jij ook? Hopelijk zien we je daar!