Nieuws

RSS
Syntax4Charity 2020 1 jaar geleden

Lieve Syntaxers!

Het is weer zover, dit jaar komt er wederom een Syntax4Charity op 12 en 13 december. Syntax gaat zich dit jaar inzetten voor de stichting 010010! Bekijk https://syntax4charity.nl/ om meer informatie te vinden over dit event en bekijk het promofilmpje op YouTube: https://youtu.be/BfBEGEzg_VU

De préborrel is online op 25 november. Kom er gezellig bij!

Helaas is ook Syntax genoodzaakt om alle fysieke activiteiten voorlopig uit te stellen. Dit betekent dat alle fysieke activiteiten tot 1 juni worden geannuleerd 😌.

Elke woensdag vanaf 19:00 is er online gezelligheid te vinden! Dit kan variëren van een Habbo Hotel avondje, een potje Jackbox, 30 seconds, of gewoon lekker kletsen en gamen! De link naar de Discord server van Syntax kan je vinden in het ledenportaal.

After movie EJW 2019 2 jaar geleden

Lieve eerstejaars,

Het is dan eindelijk zover, de after movie staat op YouTube! Als je deze wilt bekijken, klik dan op deze link; https://youtu.be/wlZUvfTtk1g

Eerstejaars Weekend 2019 2 jaar geleden

Eerstejaars Weekend!

Om het jaar goed te beginnen en elkaar alvast te leren kennen organiseren wij ook dit jaar weer het eerstejaars introductie weekend!

Het “EersteJaarsWeekend” (EJW) is een weekend vol met leuke activiteiten, met als doel je medestudenten beter te leren kennen, en om je wat meer wegwijs te maken binnen de organisatie en de systemen van de hogeschool. Uiteraard mag daar de nodige gezelligheid niet aan ontbreken. Dus heb jij zin in een gezellig weekend waarin je veel leert over de opleiding, de studievereniging en elkaar, aarzel dan niet om je in te schrijven voor het EJW.

Alles op een rijtje: Wanneer: 20 t/m 22 september 2019 Locatie: Geheim! Prijs: €40,- euro voor Syntax leden of €55,- voor niet-leden.

Voor meer informatie kijk op: https://ejw.syntaxleiden.nl

Wij hebben er zin in! Jij ook? Hopelijk zien we je daar!

In maart is het zo ver! Een lustrum maand zoals wij die nog nooit gezien hebben! (Het is immers ons eerste...) Er zijn al wat data bekend gemaakt tijdens de borrel van januari en had jij kunnen raden wat we gaan doen?

Het is tijd dat we uit de doeken doen wat onze grote lustrum evenementen zijn!

  • 1 maart - Blauwe wateren - Poolparty
  • 6 maart - Blue questions - PubQuiz!
  • 20 maart - I’m blue - Inhoudelijke talk van een vet bedrijf (er moet toch iets van spanning blijven ;) )
  • 25 maart - Gala Diner + Gala Feest!
  • 21 juni - Eindfeest

Wees er snel bij want de kaartverkoop is al open!

Wil je naar alle evenementen? Kijk dan ook even naar onze Plakkaat van Toelatingen! Daarmee kom je iets goedkoper naar alles toe!

Meer informatie en kaartverkoop zijn te vinden op https://lustrum.syntaxleiden.nl

DJ's / Bandjes Gezocht!

Voor het gala en de poolparty zoeken wij musicale mensen! Ben jij een geweldige DJ of speel je in een band en wil je wel een gig op ons gala en/of de poolparty?! Neem dan even contact op met de LusCo!